Función del empleo: Retail - Operaciones

Tipo de puesto: Indefinido

Tipo de empleo: Jornada Completa

Localización: Utrecht

País: Netherlands

Beauty Advisor L’Oréal (38 uur Bijenkorf)  

 

Over het werk 

 

Over jou; jij hebt passie voor luxe, oog voor kwaliteit en duurzaamheid. Over ons; wij zijn L’Oréal Luxe. Wij bestaan o.a. uit de luxe brands Yves Saint Laurent, Giorgio Armani, Lancôme & Kiehl's.  Je kent ons misschien van onze bestsellers: Libre (Dua Lipa’s favoriet)Sí en My WayAl meer dan 110 jaar wijden wij onze energie en onze competenties uitsluitend aan één ding: Beauty! Wij zijn er voor iedereen onze expertise te delen over de hele wereld, om tegemoet te komen aan de oneindige diversiteit van de schoonheidswensen. L'Oréal heeft een sterk en uniek DNA dat het tot een uniek bedrijf maakt! Wil jij hier onderdeel van uitmaken? Lees dan snel verder. 

 

Over jouw werkplek 

 

Wij zoeken versterking voor ons team in de Bijenkorf in Utrecht. De plek waar consumenten al ruim 150 jaar terecht kunnen voor een ruim assortiment luxeproducten. Van beautyproducten tot designer bags en van zonnebrillen tot high-end fashion. De Bijenkorf is het meest inspirerende, creatieve en duurzame warenhuis, waar iedereen zich bijzonder kan voelen. 

 

Bij onze counters bied je uistekende service en adviseer jij dagelijks tientallen klanten over het bereiken van de mooiste make-up applicaties - from head to toe - zoals wij dat zeggen. Van geurenreis tot inhoudelijk advies en van productdemonstraties tot zorgen dat jouw counter eruitziet om door een ringetje te halen; als All-Round expert doe je het allemaal.  

 

Maar naast deze werkomgeving is er meer: Yves Saint Laurent BeautéGiorgio Armani Cosmetics, Lancôme & Kiehl's zijn namelijk onderdeel van L’Oréal Luxe - onderdeel van de L’Oréal Group. En dat betekent - naast een prachtige counters in de Bijenkorf - werken voor de grootste cosmeticafabrikant van de wereld. Kortom; talloze trainingen, doorgroeimogelijkheden, ruim 300 collega’s in Nederland en meer dan 80.000 collega’s wereldwijd! 

 

Wat wij bieden 

 

L’Oréal heeft als missie om de hele wereld het allerbeste te bieden op het gebied van cosmetische innovatie. En dat zie je terug in alles wat we doen. Ook onze collega’s willen we het allerbeste bieden… Want als medewerker ben jij het waard. En daar belonen wij je graag voor met; 

 

 • Vanzelfsprekend; een goed salaris, mooie bonusregeling, winstdeling, dertiende maand en vakantiegeld; 
 • Verder krijg je van ons een aantrekkelijke pensioenregeling om te zorgen voor je oude dag en uiteraard vakantiedagen; 
 • Trainingen! Standaard trainen wij al onze collega’s minimaal 5 dagen per jaar op ons hoofdkantoor in Hoofddorp. Zo leer je niet alleen alles over YSL en Giorgio Armani maar ook over onze andere merken; 
 • PRODUCTEN! Logisch vinden wij... Je moet immers weten wat je verkoopt en adviseert. Toch?! 
 • Een fijn stel collega’s. Van hoofdkantoor tot winkelvloer en van Nederland tot New York; we doen het samen en luisteren naar elkaar. En we delen een passie; beauty!  
 • En hadden we al verteld over onze Incentive Trip naar Parijs?! Eens per drie maanden wordt één van de L’Oréal Luxe collega’s BA van het kwartaal. Jaarlijks strijden de vier BA’s voor een geheel verzorgde trip naar Parijshet hart van L’Oréal.  

 

 

Dit ben jij: 

 • Je bent een beautylover! Jij droomt over parfum, lipsticksfoundations én beautyvloggers ;). Of over andere dingen; zolang je maar heel blij wordt van beauty!  
 • Je bent jezelf! Dat kan bij L’Oréal. Sterker nog; daar zijn we juist naar op zoek! Spreek jij je uit en laat je zien wie je bent en waar je voor staat? We komen graag met je in contact! 
 • Je houdt van mensen en helpt graag. Weinig ervaring met beauty of cosmetica maar wel in de retail óf hospitality? Geen enkel probleem!  

 • Je bent leergierig. We vinden het leuk om je op te leiden en de fijne kneepjes van ons mooie vak te leren!  

 • Je bent flexibel. Werken in de weekenden of op koopavonden is voor jou geen probleem. Je vindt het zelfs fijn; zo heb je door de week één of meerdere dagen vrij. Oh! En geen zorgen; af en toe een weekend vrij is zeker mogelijk! 

 • Speaking Dutch fluently is required for this position! 


Meer weten? 

 

Meer weten over L’Oréal Luxe óf over deze mooie job?   

 

#}