Función del empleo: Sales

Tipo de puesto: Permanent

Tipo de empleo: Full - Time

Localización: Hoofddorp

País: Netherlands

Key Account Manager

Luxury Products DivisionOver L’Oréal

L’Oréal is al meer dan 100 jaar wereldleider op het gebied van cosmetica en daarnaast ook de grootste FMCG organisatie is de wereld. Door grote internationale merken zoals L’Oréal Paris, Garnier, Kérastase, Lancôme, Giorgio Armani and Vichy, voor iedere consument is er een fijn product te vinden.


Bij L’Oréal werk je samen met gedreven mensen die jou helpen om het beste uit jezelf te halen. Wij bieden een internationale diverse werkomgeving waar plezier en hard werken hand in hand gaan. Als grote speler op de markt vinden wij het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en hier kun je als medewerker ook een actieve rol in spelen zoals onze citizen day waarin je vrijwilligerswerk kunt doen.


Wie ben ik?

Als Key Account Manager richt je je op de ontwikkeling van het merkportfolio van L’Oréal Luxe in Nederland. Je ontwikkelt hierop een visie en beleid, met als doel de zichtbaarheid en het resultaat van onze merken te vergroten bij de retailer, enerzijds offline in de winkels en anderzijds zorgdragen voor een verdere online acceleratie.


In je rol ben je samen met de andere Key Account Managers het aanspreekpunt naar de klant. Je bent verantwoordelijk voor een deel van het merkenportfolio bij L’Oréal en lead op skin/make up. Je stelt mede het budget op en bent verantwoordelijk voor de invulling en het behalen van de resultaten. 


Ook werk je nauw samen met je klant en ontwikkel je een goede relatie. Een functie waarin visie, strategie en praktijk bij elkaar komen. De rol is zowel strategisch als hands-on: samen met jouw counterparts van het account maak je het verschil door groei te realiseren in de diverse categorieën met onze merken. Dit bereik je door het opzetten en uitvoeren van 360 graden on- & offline activaties, onder meer op het gebied van assortiment, merchandising, CRM en media. Dit doe je in nauwe samenwerking met de Retail Activation Managers en de Online Brand Managers.In deze functie;

·       Bouw je aan de gezamenlijke consumer centric strategie met de retailer die je uiteraard baseert op marktinzichten en trends.

·       Bouw je accurate forecasts en behaal de resultaten; omzet, marktaandeel en winst. Verzeker de uitvoering en monitor constant de ontwikkelingen op  merk- en categorieniveau.

·       Leid je de onderhandelingen met de retailer waarbij de nadruk ligt op toegevoegde waarde creëren in partnerships.

·       Bouw je aan een sterke externe relatie met het Category Management team en de andere stakeholders van de Retailer. Werk intern nauw samen met de andere afdelingen binnen de divisie (Retail team, Marketing, Digital, Educatie, Finance en Supply Chain).Jouw profiel

De ideale kandidaat voor deze functie is ondernemend, pragmatisch en flexibel. Je bent verantwoordelijk voor de onderhandelingen met je klanten dus commerciële en analytische ervaring zijn een must. Je werkt nauw samen met de rest van het commercieel team dus bent een ware teamplayer. Verder zijn uitstekende sociale vaardigheden van belang voor het opbouwen van sterke klantrelaties en voor het opbouwen van een intern netwerk.Must –haves:

·       Een afgeronde opleiding op Master niveau

·       Minimaal 5 jaar ervaring in Account Management, Trade Marketing of Category Management

·       Communicatief sterk en goed in het ontwikkelen en uitbouwen van relaties

·       Ervaring met luxury merken is een meerwaarde

·       Goede beheersing van Nederlands en EngelsWat bieden wij?

Als je begint bij L'Oréal, krijg je vanaf dag één veel verantwoordelijkheid. Om je te ontwikkelen bieden we een introductieprogramma en een individueel trainingsprogramma. Training kan lokaal zijn of op het wereldwijde hoofdkantoor in Parijs. Een verrijkende ervaring waarbij je internationale collega's ontmoet.

En verder vind je bij ons:

         Een inspirerende werkomgeving met ambitieuze collega's;

         Een gezond loopbaanperspectief met goede ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden;

         Een marktconform salaris dat bij goed functioneren jaarlijks wordt aangepast;

         Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een 13e maand, winstdeling, korting op ziektekosten en een gunstige pensioenregeling;

         Korting op producten van L'Oréal

         Leuke extra's zoals diverse sportieve bedrijfsactiviteiten.

Tot slot is een grote meerwaarde van werken bij L'Oréal dat je met zoveel verschillende mensen en functies gaat werken. Dit biedt je de mogelijkheid om je kennis over verschillende stakeholders te verbreden.


Diversiteit

Bij L’Oréal waarderen we de talenten van iedereen, ongeacht geslacht, etnische achtergrond of leeftijd:


A diversified workforce in every function and on all levels strengthens our creativity and our understanding of consumers and it enables us to develop and market products that are relevant

(Jean-Paul Agon, Chairman of L’Oréal)

Solliciteren:

Denk je dat jij klaar bent voor deze uitdaging en voldoe je aan de genoemde voorwaarden?

Solliciteer dan snel!Wil je weten hoe het is om voor L’Oréal Benelux te werken?

Check dan onze LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/loreal/life


#}