Función del empleo: Marketing

Tipo de puesto: Internship

Tipo de empleo: Full - Time

Localización: Hoofddorp

País: Netherlands

Altijd al een stage willen lopen bij merken zoals Diesel, Ralph Lauren, L’Oréal Men Expert, Giorgio Armani,  Redken, Matrix,Valentino, Prada, Garnier, Maybelline en CeraVe? Lees dan snel verder!

Ben jij een enthousiaste student en heb je affiniteit met het vakgebied marketing en relevante ervaring? Dan is deze stage wellicht iets voor jou! Wij zijn op zoek naar een creatieve, ondernemende stagiair(e) met een sterk analytisch vermogen en vloeiend in Engels en de Nederlandse of Franse taal. Ben je fulltime beschikbaar voor een periode van 6 maanden? Lees dan snel verder om te zien wat wij je te bieden hebben! Upload je CV en Motivatie in het Engels.

 

Waarom een stage bij L'Oréal? 

L'Oréal is een van de meest innovatieve en digitaal gedreven FMCG-bedrijven. Een stage bij L'Oréal laat je de wereld buiten jouw academische ervaring zien en zorgt ervoor dat je jezelf beter leert kennen. Als stagiair(e) doorloop je het Intern Development Program (IDP), dat je persoonlijke ontwikkeling stimuleert door middel van verschillende activiteiten. In deze stage van 6 maanden krijg je een duidelijk beeld van de dagelijkse activiteiten binnen een marketingfunctie, wat je zal helpen bij het kiezen van een masteropleiding of toekomstige baan. Daarnaast krijg je de kans om inzicht te krijgen in andere gebieden binnen onze dynamische organisatie, zoals Trade Marketing, Accountmanagement, en Business Development.   

 

Wat ga je doen? 

Vanaf dag 1 maak je volwaardig deel uit van het marketingteam op jouw afdeling. Je maakt kennis met zowel de operationele als de strategische kant van marketing, en helpt zo mee aan de groei van onze merken. Je taken zullen onder andere bestaan uit:  

  • Analyseren van marktdata om belangrijke inzichten te krijgen over trends.  

  • Het implementeren van deze inzichten in de (digitale) marketingcampagnes. 

  • Het maken en ontwikkelen van brochures en displays voor producten. 

 

Wat bieden wij? 

Wij investeren graag in jong talent! Naast de verantwoordelijkheden die je als stagiair(e) krijgt, bieden we ook goede begeleiding en de mogelijkheid tot persoonlijke groei via het Intern Development Program. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om door te groeien in het Young Graduate Program.  

Diversiteit en inclusiviteit zijn erg belangrijk binnen L'Oréal. Door teams samen te stellen van mensen met diverse achtergronden, visies en vaardigheden houden we elkaar scherp. Daarom zijn we op zoek naar unieke talenten die gemotiveerd zijn om elkaar en de status quo uit te dagen.   

De vergoeding zal €1000 per maand bedragen. Daarnaast krijg je een volledige vergoeding van de vervoerskosten, doorbetaalde vakantiedagen en een laptop.   

Herken jij jezelf in deze omschrijving en kan je niet wachten om te starten met een uitdagende stage bij een van de grootste FMCG-bedrijven en marktleider in de BeautyTech markt? Solliciteer dan nu!  

Als people-first bedrijf hebben we onze manier van werken aangepast naar een hybride model, waarbij we profiteren van zowel de informele L'Oréal kantoorcultuur als onze onlinemogelijkheden. Dit betekent:   

  • 3 dagen per week op kantoor werken, om de collectieve creativiteit en jouw on-the-job ontwikkeling te stimuleren (alleen als de Covid-maatregelen dit toelaten).   

  • Thuiswerken voor maximaal 2 dagen per week, om flexibiliteit in jou werk/privé-balans te brengen.  

  • Vergadervrije uren om flexibele begin- en eindtijden mogelijk te maken.  

Meer informatie over L'Oréal? Bezoek onze webpagina en bekijk onze andere vacatures!  

https://careers.loreal.com/jobs/SearchJobs/idp  #}