Función del empleo: Sales

Tipo de puesto: Indefinido

Tipo de empleo: Jornada Completa

Localización: Copenhagen

País: Denmark

Er du klar til nye udfordringer og har du lyst til at arbejde med branchens mest succesfulde brands? Ønsker du at udvikle dig professionelt i et miljø med internationalt præg og være en del af et professionelt, anderledes og uformelt arbejdsmiljø? Så grib chancen nu! Vi leder efter en Salon Business Partner til distrikt Sjælland/København. 

 

Dine arbejdsopgaver:

Med reference til vores Salgsledelse bliver du en nøgleperson i vores salgsstyrke. Med udgangspunkt i de overordnede salgs- og marketingsplaner vil dine primære opgaver være:

  • Gennemførelse og opfølgning af salgsaktiviteter, animering af salg ud i salonerne
  • Udvikling af eksisterende kunder
  • Opsøgende salg/kanvas af nye kunder og professionel opstart af disse
  • Budget- og resultatansvar inden for distriktet
  • Rådgivning og uddannelse af frisører/salonpersonale

 

Din profil:

Du har erfaring med salg af- samt en god forståelse for mærkevarer. At være uddannet frisør eller at have branchekendskab er en fordel, men ikke en nødvendighed. Du er forretnings- og resultatfokuseret og arbejder struktureret og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Du har drive og entusiasme ogt trives i en travl,dynamisk og omskiftelig hverdag. Du er serviceminded, udadvendt og har fremragende kommunikations- og forhandlingsevner. Du er selvmotiverende, men samtidig en god team player med evne til at inspirere og motivere dine omgivelser. Desuden har du gode SoMe og IT-kundskaber og du skal beherske engelsk da intern undvisning som oftest er på engelsk. 

 

Vi leder efter vores nye Salon Business Partner til at starte så snart som muligt. Vi gennemgår ansøgninger løbende, så tøv ikke med at søge!

 

Vi tilbyder:

Et attraktivt og udviklende job – såvel fagligt som personligt – i en succesfuld, dynamisk og ekspansiv virksomhed. Lønpakken består af en fast løn, bonusordning, pension, bil, tlf. m.m.

 

L’Oréal er verdens førende kosmetikvirksomhed. På verdensplan beskæftiger vi over 87.000 medarbejdere inden for salg og marketing, finans, logistik, IT og forskning, heraf over 500 medarbejdere i Danmark. Virksomhedens kontinuerlige toppræstationer sætter sit præg på organisationen. For de rette medarbejdere findes udfordringer og karrieremuligheder. En L’Oréal medarbejder har potentiale og entusiasme til at skabe topresultater. L’Oréal har brug for dit talent!

Freedom to Go Beyond. That's the Beauty of L'Oréal.

#}